Drömmer du om det perfekta leendet med raka och vita tänder?

Starta din resa mot drömleendet och få raka tänder med oss och SureSmile®. 

"Nu kan du få se hur ditt slutresultat kommer att se ut innan du ens har påbörjat behandlingen."


På Hel&Fin Tand använder vi oss av SureSmile-systemet. Det innebär att du använder en serie av tunna och smidiga avtagbara plastskenor, som i stort sett är osynliga och som förflyttar dina tänder försiktigt till det perfekta leendet. Skenorna ska bäras ca 22 h per dygn och tas ut när du äter samt borstar tänderna. I början av behandlingen kan talet påverkas lite lätt men återgår till det normala inom ett par dagar. Plastskenorna används under 1-2 veckor och förflyttar tänderna successivt till ett förutbestämt läge. 

"Trygghet, precision och perfektion!"


Tandläkaren är med dig under hela behandlingen och följer dig med täta kontroller så att Du kan känna dig trygg i resan mot ditt drömleende. 

Hur går en behandling med SureSmile®?

På Hel&Fin Tand erbjuder vi alltid Dig en kostnadsfri konsultation för att prata igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar för att bedöma om behandling med SureSmile® osynlig tanställning är rätt för dig. 

Om SureSmile® är rätt för dig så bokar vi in dig på ett nytt besök där vi:

  • Undersöker dina tänder och analyserar ditt bett
  • Röntgar dina tänder
  • 3D-scannar dina tänder 
  • Fotograferar dina tänder


Tandläkaren sammanställer underlaget och en personlig behandlingsplan tas fram för Dig. På nästa besök går vi igenom behandlingsplanen och Du kommer självklart få se hur ditt nya leende kommer att se ut (innan du ens har påbörjat behandlingen). När du är nöjd med slutresultatet så tillverkar DentsplySirona dina individuellt anpassade skenor åt dig. 

På nästa besök går vi igenom all information och alla instruktioner som behövs för att påbörja resan mot Ditt drömleende. Du kommer att ha tät kontakt med din tandläkare, en gång per månad, som övervakar behandlingen. 

Vad kostar behandlingen?

Konsultation
Gratis

Mycket små bettfel, behandlingstid upp till 2 mån och upp till 8 skenor per käke.
Fr. 19 000 kr

Mindre bettfel, behandlingstid upp till 4 mån och upp till 16 skenor per käke.
Fr. 28 000 kr

Fullbehandling, obegränsat antal skenor.
Fr. 39 000 kr