Drömmer du om det perfekta leendet med raka och vita tänder?

Starta din resa mot drömleendet och få raka tänder med  osynlig tandställning från SureSmile®. 

"Nu kan du få se hur ditt slutresultat kommer att se ut innan du ens har påbörjat behandlingen."


Det finns flera tillverkare av osynlig tandställning på marknaden, t ex SureSmile®, Invisalign och ClearCorrect. På Hel&Fin Tand har vi valt att använda oss av SureSmile®-systemet från Dentsply Sirona.  

Osynlig tandställning från SureSmile® innebär att du använder en serie av tunna och smidiga avtagbara plastskenor, som i stort sett är osynliga och som förflyttar dina tänder försiktigt till det perfekta leendet. Skenorna ska bäras ca 22 h per dygn och tas ut när du äter samt borstar tänderna. I början av behandlingen kan talet påverkas lite lätt men återgår till det normala inom ett par dagar. Plastskenorna används under 1-2 veckor och förflyttar tänderna successivt till ett förutbestämt läge. 

"Trygghet, precision och perfektion!"


Tandläkaren är med dig under hela behandlingen och följer dig med täta kontroller så att Du kan känna dig trygg i resan mot ditt drömleende. 

Hur går en behandling med SureSmile® till?

På konsultationen inför en eventuell behandling pratar Du och tandläkaren igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar för att bedöma om behandling med SureSmile® osynlig tanställning är rätt för dig. 

Om SureSmile® är rätt för dig så kommer tandläkaren att:

  • Undersöka dina tänder och analysera ditt bett
  • Röntga dina tänder
  • 3D-scannaa dina tänder 
  • Fotografera dina tänder


Tandläkaren sammanställer underlaget och en personlig behandlingsplan tas fram för Dig. På nästa besök tandläkaren igenom behandlingsplanen  med Dig och Du kommer självklart få se hur ditt nya leende kommer att se ut (innan du ens har påbörjat behandlingen). När du är nöjd med slutresultatet så tillverkar DentsplySirona dina individuellt anpassade skenor åt dig. 

På nästa besök går tandläkaren igenom all information och alla instruktioner som behövs för att påbörja resan mot Ditt drömleende. Du kommer att ha tät kontakt med din tandläkare, en gång per månad, som övervakar behandlingen. 

Vad kostar behandlingen?

Konsultation
Konsultationen kostar 1095 kr och dras sedan av från kostnaden om du påbörjar en behandling.

Mycket små bettfel, behandlingstid upp till 2 mån och upp till 8 skenor per käke.
Fr. 20 900 kr

Mindre bettfel, behandlingstid upp till 4 mån och upp till 16 skenor per käke.
Fr. 30 800 kr

Fullbehandling, obegränsat antal skenor.
Fr. 42 900 krJag vill boka tid för en konsultation

Vi kommer att kontakta dig för att erbjuda en tid för konsultation. Tandläkaren kommer att ge dig information om behandlingen, prisförslag och behandlingsupplägg.